Hur beställer jag via denna hemsida:
Gå till Event välj konsert och där kommer en knapp upp med KÖP DINA BILJETTER HÄR. Klicka där och du kommer vidare till en köpprocess där du kan välja plats och betala.

Biljetter på konsertdagen:

I Storkyrkan respektive entrén S:t Jacobs kyrka från 2 timmar före konsert. Vid slutsålda konserter är inte S:t Jacobs biljettkassa öppen.Sätt ihop din egen konsertserie Mixa! och få rabatt.
Välj ur aktuellt utbud och mellan tre olika format
(endast tillgänglig för köp i Storkyrkan).
Mini: 3 konserter = 10% rabatt
Midi: 4 konserter = 15% rabatt
Maxi: 5 konserter eller fler = 20% rabattDetta erbjudande kan inte kombineras med andra rabatter.
Gruppbokningar

Frågor om grupp- och företagsbokningar eller bokningar för fler än 10 personer och därmed möjlighet att få grupprabatt, görs direkt hos info@musikstorkyrkanstjacob.com. Vänligen ange kontaktuppgifter inkl telefonnummer.

Konserter i Storkyrkan
Den dyraste biljettkategorin är mittgången, den billigaste är lyssnarplatser. Alla platser är numrerade om inte annat anges. Dörrarna öppnas 30 minuter före konsertstart. Rullstolsplatser finns i B- och F-sektion – en medföljare går gratis.

Pelare och skymd sikt
Storkyrkan har flera pelare. Vill du inte hamna bakom en pelare – titta ordentligt på planskissen innan du bestämmer dig. Vi kan varmt rekommendera läktare om du vill ha ett bra ljud. Valven, historiens vingslag och musiken är också en upplevelse även om du inte ser kören eller solisterna. Här kan du ladda ner en skiss: Planskiss över Storkyrkan
karta över storkyrkan

Konserter i S:t Jacobs kyrka

Alla platser är numrerade om inte annat anges. Dörrarna öppnas 30 minuter före konsertstart. Kassan öppnar två timmar före konsert. Rullstolsplatser finns – en medföljare går gratis. Här kan du ladda ner en skiss: Planskiss Jacob

Barnbiljetter och barnvagnar
Vi har en åldersgräns på 6 år på våra konserter. Vi hänvisar istället till de konserter då våra barnkörer sjunger eller till våra familjekonserter. På våra familjekonserter får barn under två år gärna komma, under förutsättning att de sitter i knä samt mot löst fri biljett. Detta för att vi måste kunna räkna in personerna i lokalen av säkerhetsskäl. Barnvagnar är heller inte tillåtna i någon av våra kyrkor p g a brandsäkerhet. Bokning av barnbiljetter under 2 år kan bara ske via e-post till: info@musikstorkyrkanstjacob.com

Handikapplatser
Vi har handikapplatser i Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka. En ledsagare går in fritt. Du köper biljetter via besök i Storkyrkan, via telefon: 0771 130 150 samt  här på webben genom info@musikstorkyrkanstjacob.com. Om du väljer att skicka e-post vänligen ange fullständiga kontaktuppgifter.

OBS! Det är inte tillåtet att fotografera – rörligt/stillbild eller att ta upp ljud under våra konserter!