Konserter i Storkyrkan

Den dyraste biljettkategorin är mittgången, den billigaste är lyssnarplatser. Alla platser är numrerade om inte annat anges.Kassan har öppet varje dag mellan 9:30-16.00. På konsertdagar med flera konserter har kassan stängt under konserterna, detta avser: Mozart, Julen sjungs in och Lucia.Dörrarna öppnas 30 minuter före konsertstart. Ej insläpp efter konserten startat.

Rullstolsplatser finns i B- och F-sektion – en medföljare går gratis.
Pelare och skymd sikt
Storkyrkan har flera pelare. Vill du inte hamna bakom en pelare – titta ordentligt på planskissen innan du bestämmer dig. Vi kan varmt rekommendera läktarna om du vill ha ett bra ljud. Valven och musiken är också en upplevelse även om du inte ser kören eller solisterna.

Konserter i S:t Jacobs kyrka

Alla platser är numrerade om inte annat anges. Dörrarna öppnas 30 minuter före konsertstart. Ej insläpp efter konserten startar.

Kassan öppnar två timmar före konsert. På dagar med fler konserter har kassan öppet två timmar innan den första konserten och emellan konserterna,  detta avser:  Julen sjungs in och Lucia.

Rullstolsplatser finns – en medföljare går gratis. Här kan du ladda ner en skiss: Planskiss Jacob