Konserter i Storkyrkan

• Den dyraste biljettkategorin är mittgången, den billigaste är lyssnarplatser.
  • Alla platser är numrerade om inte annat anges.
  • Kassan har öppet varje dag mellan 9:30-16.00. På konsertdagar med flera konserter har kassan stängt under konserterna, detta avser: Mozart, Julen sjungs in och Lucia.
  • Dörrarna öppnas 30 minuter före konsertstart. Ej insläpp efter konserten startat.
  • Rullstolsplatser finns i B- och F-sektion – en medföljare går gratis.
Pelare och skymd sikt
Storkyrkan har flera pelare. Vill du inte hamna bakom en pelare – titta ordentligt på planskissen innan du bestämmer dig. Vi kan varmt rekommendera läktarna om du vill ha ett bra ljud. Valven och musiken är också en upplevelse även om du inte ser kören eller solisterna.

Konserter i S:t Jacobs kyrka

• Alla platser är numrerade om inte annat anges.
  • Dörrarna öppnas 30 minuter före konsertstart. Ej insläpp efter konserten startar.
  • Kassan öppnar två timmar före konsert. På dagar med fler konserter har kassan öppet två timmar innan den första konserten och emellan konserterna,  detta avser:  Julen sjungs in och Lucia.
  • Rullstolsplatser finns – en medföljare går gratis.
  • Här kan du ladda ner en skiss: Planskiss Jacob

Generell information

• Barnbiljetter och barnvagnar
    Vi har en åldersgräns på 6 år på våra konserter. Vi hänvisar istället till de konserter då våra barnkörer sjunger eller till våra familjekonserter.
    På våra familjekonserter får barn under två år gärna komma, under förutsättning att de sitter i knä samt mot löst fri biljett. Detta för att vi måste kunna räkna in personerna i lokalen av säkerhetsskäl. Barnvagnar är heller inte tillåtna i någon av våra kyrkor p g a brandsäkerhet. Bokning av barnbiljetter under 2 år kan bara ske via e-post till: info@musikstorkyrkanstjacob.com
  • Handikapplatser
    Vi har handikapplatser i Storkyrkan och S:t Jacobs kyrka. En ledsagare går in fritt.
    Du köper biljetter via besök i Storkyrkan, via telefon: 0771 130 150 eller genom info@musikstorkyrkanstjacob.com.
    Om du väljer att skicka e-post, vänligen ange fullständiga kontaktuppgifter.

OBS! Det är inte tillåtet att fotografera – rörligt/stillbild eller att ta upp ljud under våra konserter