Laddar Event
  • Detta event har passerat.

Visor oss emellan

80kr – 250kr

Detaljer

Datum:
2019-03-17
Tid:
16:00 - 17:20
Kostnad:
80kr – 250kr
Event Category:
Event taggar:
, , , , , , ,

Arena

Storkyrkan
Trångsund 1
Stockholm, 111 29 Sverige
+ Google karta

På temat Visor oss emellan  framträder Lill Lindfors tillsammans med Bengan Janson och Björn Johansson  i denna konsert.

Lill Lindfors är såväl sångare, komiker och skådespelare känd från otaliga revyer men även från ståupp-komik och teateruppsättningar såväl i Sverige som utomlands. Lill Lindfors deltog även i ”Så mycket bättre” 2013 och har bakom sig en uppsjö av välkända och uppskattade sånger och inspelningar.

Bengan Janson är en av Sveriges kanske vassaste dragspelsvirtuoser med flertalet album och framträdanden i bagaget. Bengan, med fötterna stadigt i Dalarna och den lokala musikaliska traditioner. Han framför såväl folkmusik som välkända låtar ur vår visskatt – alltid med dragspelet vid händerna.

Björn Johansson, kallad Skrotis, är en av landets främsta tolkare av de svenska visartisterna – Gösta Kullenberg, Birger Sjöberg, Evert Taube – för att nämna några. Björn uppträdde tidigt tillsammans med trubadurgänget – Fred Åkerström, John-Ulf Andersson och Cornelis Vreeswijk på anrika viställen som Den Gamla Tiden, Vispråmen Storken och Den Gyldene Freden.

Ackompanjerar gör flertalet namnkunniga musiker, se nedan.

Lill Lindfors
Björn Johansson
Bengan Janson
Medlemmar ur Gustaf Sjökvists kammarkör
Göte Wilhelmsson
piano
Mats Norrefalk gitarr
Jerker Hallden flöjt & saxofon
Alm Nils Ersson
fiol & mandolin
Jan Bergner kontrabas

 

Åldersgräns: 6 år
Biljettpris: 80, 140, 180, 250 kr

KÖP DINA BILJETTER HÄR