En extra stark kopp kaffe, tack!

Vi väljer ett litet kafé där vi kan prata ostört och beställer in extra starkt kaffe… Vi talar specifikt och vi talar musik. Möt våra intressanta musiker som verkar i våra kyrkor! Ett kafé och en mobiltelefon – vi gör det enkelt och oförberett med alla brister. Här sätter vi samtalet i centrum.

I det senaste avsnittet möter vi Tony Margeta som är aktuell med bl a Luciakonserter i Stockholms domkyrkoförsamling. Här kan du lyssna på det!

En extra stark kopp kaffe, tack! Tony Margeta
Tony började vid 7 års ålder i gosskör i Göteborg. Fortfarande passionerat förälskad i körsång har han den magiska förmågan att få sångare att ta ansvar, processa och leverera. Denna typ av ledarskap är både inspirerande och viktig. Välkommen till Tonys värld där en och annan hemlig önskan finns!

En extra stark kopp kaffe, tack! Gregory Lloyd
Vi träffas på det lilla mysiga kaféet och beställer in te denna gång… Möt vår doldis: Gregory Lloyd, körledare för Stockholms domkyrkoförsamlings gosskör.

En extra stark kopp kaffe, tack! Elisabeth Kurbany Ljunggren
Möt Elisabeth Kurbany Ljunggren – att vara i process och att våga vara i förändring är ledorden. Vi pratar pedagogik, blyghet, röstlägen och att leva med musik.

En extra stark kopp kaffe, tack! Mattias Wager
Möt Mattias Wager – en alldeles ovanlig människa – som valde orgel men är förtjust i ensemblespel och medskapande i alla dess former.

En extra stark kopp kaffe, tack! Michael Waldenby
Möt Michael Waldenby – en sann renässansmänniska som hela tiden är upptagen av kreativa äventyr.

Våra musiker har både bredd och djup. De ligger i den skapande sfären och oftast i högt tempo. Kyrkomusiker är spännande – de verkar i kyrkorna som musiker under de kyrkliga handlingarna och bedriver samtidigt konsertverksamhet.
Här lär vi känna dem lite mer. Vi talar specifikt och vi talar musik!
Och vem talar de med?
Louise Linde intervjuar. Louise har en bakgrund som teaterregissör och är fotograf. Inom församlingen arbetar hon med musiken.