Julens sånger & psalmer

, , ,

S:t Jacobs kyrka
Västra Trädgårdsgatan 2

En älskad och stämningsfull konsert på annandag jul, den helige Stefanos dag, Staffansdagen. Förr i världen brukade ungdomar klä ut sig och rida runt i byn under stoj och stim sjungandes staffansvisor. I denna konsert framför en organist, en violinist, kör, solister och publik tillsammans julens vackra sånger och psalmer. En verklig tradition.

Lisa Rydberg riksspelkvinna
Mattias Wager
orgel
S:t Jacobs Kammarkör
Gary Graden dirigent

Åldergräns: 6 år
Biljettpris: 90, 155, 210, 275 kr

I enlighet med regeringens beslut gäller följande från och med 1 december:

Du måste visa upp vaccinationsbevis och giltig legitimation/ID-kort i entrén till våra konserter.

Om du av medicinska skäl inte kan vaccinera dig och vill besöka våra evenemang behöver du visa upp ett läkarintyg istället.

Detta gäller från 18 år och uppåt.

Köp dina biljetter här
  • Hur kommer jag dit?
    S:t Jacobs kyrka ligger intill Kungsträdgården. T-bana Kungsträdgården alternativt T-centralen eller bussar som passerar Kungsträdgården.
  • Får jag fotografera, filma eller ta upp ljud?
    Det är inte tillåtet att fotografera, ta upp ljud eller filma under våra konserter
  • Konsertinformation
    Dörrarna öppnar 30 minuter innan konsertstart. Observera att vi har limiterat antal toaletter.