Lucia i Storkyrkan

Kategori:
,

Från hela Sverige och från när och fjärran länder vallfärdar människor varje år till Storkyrkan och S:t Jacob för att uppleva ett svenskt luciafirande när det är som bäst. I skenet av luciakronan och de levande ljusen sjunger några av Stockholms bästa barn-och ungdomskörer, däribland våra egna S:t Jacobs Vokalensemble och Storkyrkans ungdomskör, de älskade sångerna som hör till den speciella svenska traditionen med Lucia- och Staffansfirande. Luciatåget gör entré, ljuset lyser upp det allra djupaste mörker, och kyrkorummens olika karaktär skapar stämning. Välj mellan medeltidsmystik i Storkyrkan eller barockprakt i S:t Jacobs kyrka.

Våra Luciakonserter har 6 års åldersgräns, förutom familjekonserten.

S:t Jacobs Vokalensemble
Mikael Wedar dirigent

Biljettpris:  90, 130, 170, 245, 270 SEK

I enlighet med regeringens beslut gäller följande från och med 1 december:

Du måste visa upp vaccinationsbevis och giltig legitimation/ID-kort i entrén till våra konserter.

Om du av medicinska skäl inte kan vaccinera dig och vill besöka våra evenemang behöver du visa upp ett läkarintyg istället.

Detta gäller från 18 år och uppåt.

Köp dina biljetter här