Möt Lucia i Storkyrkan Familjekonsert

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till Möt Lucia i Storkyrkan Familjekonsert med S:t Jacobs Vokalensemble under ledning av Mikael Wedar. Denna konsert är öppen för alla åldrar.

Evenemangs-serie Möt Lucia i Storkyrkan

Möt Lucia i Storkyrkan

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Varmt välkomna till Möt Lucia i Storkyrkan med Stockholms musikgymnasium/Kungsholmens gymnasium årskurs 2 under ledning Mikael Wedar dirigent och Adolf Fredriks musikklasser klass 7C & 7D under ledning Fredrik Winberg dirigent.

Evenemangs-serie Möt Lucia i Storkyrkan

Möt Lucia i Storkyrkan

A Festival of Nine Lessons and Carols

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till A Festival of Nine Lessons and Carols i Storkyrkan. I denna musikgudstjänst varvas texter från Moseböckerna till Johannesevangeliet med körsånger, totalt nio läsningar och nio sånger. Ett väsentligt inslag är de berömda engelska carols, då alla inbjuds att sjunga med.