Orgelkonsert Passacaglia

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och orgelkonserten Passacaglia. Casper Wikström spelar Buxtehude, Händel och Bach samt egna verk på den världsberömda Marcussenorgeln.

Orgelkonsert Två svenska romantiker

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till orgelkonserten Två svenska romantiker. Casper Wikström spelar Elfrida Andrée och Oskar Lindberg på Marcussenorgeln i Storkyrkan.

Schola Cantorum Cardinal Vaughan, England

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till konsert med gosskören Schola Cantorum vid The Cardinal Vaughan Memorial School, London i Storkyrkan. Klicka här för biljetter!

180kr

Orgelkonsert Böner

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till orgelkonserten Böner i S:t Jacobs kyrka. Casper Wikström spelar musik av Jehan Alan, Otto Olsson och Louis Vierne på den världsberömda Marcussenorgeln.

Orgelkonsert Vykort från barocken

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till orgelkonserten Vykort från barocken. Casper Wikström spelar Bach, Buxtehude, Händel och Stanley på Marcussenorgeln i Storkyrkan.

Orgelkonsert Sopran och orgel

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till orgelkonserten Sopran och orgel i S:t Jacobs kyrka. Anastasiia Staroleska mezzosopran och Peter van de Velde från katedralen i Antwerpen gästar och framför musik av Olivier Latry, Maurice Duruflé, Gustav Mahler och Vasyl Barvinsky.

Orgelkonsert Ingivelser

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till orgelkonserten Ingivelser. Casper Wikström spelar Messiaen, Daniel Olson, Pärt, Pachelbel och Vierne på Marcussenorgeln i Storkyrkan.

Orgelkonsert Finlandia

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och orgelkonserten Finlandia. Markus Wargh spelar Sibelius, Bach och Duruflé på den världsberömda Marcussenorgeln.

Orgelkonsert Back to Bach

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till orgelkonserten Back to Bach. Casper Wikström spelar på Marcussenorgeln i Storkyrkan.

Orgelkonsert Lyriska kontraster

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och orgelkonserten Lyriska kontraster. Casper Wikström spelar Duruflé, Debussy, Franck och Piutti på den världsberömda Marcussenorgeln.

Orgelkonsert En tysk, en fransk och Boëllmann

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till orgelkonserten En tysk, en fransk och Boëllmann. Casper Wikström spelar Bach, Franck och Boëllmann på Marcussenorgeln i Storkyrkan.

Orgelkonsert Fransk fredag

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och orgelkonserten Fransk fredag. Mattias Wager spelar Couperin, Messiaen och Widor på den världsberömda Marcussenorgeln.

I love and I must!

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till konsert med Ensemble Bara Barock som framför I love and I must - barockmusik på temat kärlek, tragedi, besvikelser och hopp.

Orgelkonsert Sweet Suites

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och orgelkonserten Sweet Suite. Mattias Wager spelar Villemo Daneling, Louis-Nicolas Clerambault och
Léon Boëllmann  på den världsberömda Marcussenorgeln.

Orgelkonsert Sweet Suites

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till orgelkonserten Sweet Suites, Mattias Wager spelar Villemo Daneling, Louis-Nicolas Clerambault och Léon Boëllmann  på Storkyrkans Marcussenorgel.

Orgelkonsert Celebert besök från Nya världen

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till orgelkonserten Celebert besök från Nya världen i S:t Jacobs kyrka. Professor Nathan Laube, USA, spelar musik av Buxtehude, Sowerby, Saint-Saëns och Duruflé på den världsberömda Marcussenorgeln.

Orgelmusik Illustrativ musik

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till orgelkonserten Illustrativ musik. Johannes Skoog spelar Messiaen, Debussy (arr J. Skoog), Satie (arr J. Skoog), Albéniz (arr J. Skoog) och Boëllmann på Marcussenorgeln i Storkyrkan. Klicka här för biljetter!

Orgelkonsert Passionerad impressionism

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och orgelkonserten Passionerad impressionism. Johannes Skoog spelar Dupré, Franck, Florentz och Duruflé på den världsberömda Marcussenorgeln.

Orgelkonsert Stort och litet

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till orgelkonserten Stort och litet. Johannes Skoog spelar Bach, Marchand, de Gringny och Mozart på Storkyrkans Marcussenorgel. Klicka här för biljetter!

Orgelkonsert Bara Bach

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och orgelkonserten Bara Bach. Mattias Wager spelar på den världsberömda Marcussenorgeln.