En relief

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Varmt välkommen till Storkyrkan och konserten En relief. S:t Jacobs Kammarkör med Mattias Wager vid orgeln under ledning av Gary Graden framför musik av Francis Poulenc och Jehan Alain. OBS! Att denna konsert är flyttad till Storkyrkan p g a akut byte av värmesystem i S:t Jacobs kyrka.

Maurice Duruflé Requiem

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till konserten Maurice Duruflé Requiem med S:t Jacobs Kammarkör, Lovisa Huledal mezzosopran, Arvid Eriksson baryton, Filip Graden cello, Mattias Wager orgel under ledning av Gary Graden. Konserten är flyttad till Storkyrkan p g a akut byte av värmesystem i S:t Jacobs kyrka.

Tröstande renässans/Tomás Luis de Victoria: Requiem

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till konsert med Storkyrkans Vokalensemble under ledning av Gary Graden. I denna konsert får vi höra Tomás Luis de Victorias Officium Defunctorum. Ett sexstämmigt verk från 1603.

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till Julen sjungs in i S:t Jacobs kyrka. Tillsammans med S:t Jacobs Kammarkör, den mångsidiga sopranen Maria Keohane, violinisten och riksspelmannen på träskofiol Lukas Arvidsson samt Mattias Wager på orgel, sjunger vi in julen under ledning av Gary Graden.

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till Julen sjungs in i Storkyrkan. Tillsammans med S:t Jacobs Kammarkör, den mångsidiga sopranen Maria Keohane, violinisten och riksspelmannen på träskofiol Lukas Arvidsson samt Mattias Wager på orgel, sjunger vi in julen under ledning av Gary Graden.

Sjung med!

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till Sjung med! Med starka röster stämmer vi gemensamt in i texterna om julens under och budskapet om frid med hopp om en bättre värld. En älskad tradition med Gary Graden som allsångsledare med Mattias Wager på piano/orgel.

Julens sånger och psalmer

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Annandag jul är tillägnad den helige Stefan i större delen av den kristna världen, och i folkmun har dagen även fått benämningen Staffansmäss. Den firas i Storkyrkan med en traditionsenlig konsert, där S:t Jacobs Kammarkör, Storkyrkans Kammarkör, Lisa Rydberg på violin, Mattias Wager på orgel samt dirigenterna Helene Stureborg och Gary Graden medverkar.

WÅG

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till konsert med WÅG i S:t Jacobs kyrka. Gregoriansk sång möter popmusik, kammarmusikaliska uttryck bryts mot avant-gardeinfluerad happening och publiken kan bjudas in att musicera med! Improvisation är det bärande inslaget. WÅG är Mattias Wager, Anders Åstrand och Gary Graden.