fbpx

Nils Lindberg Requiem

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till Nils Lindbergs Requiem i Storkyrkan: ”Tveklöst något av det finaste Nils Lindberg har komponerat. På ett genialiskt sätt har han lyckats sammansmälta jazz, europeisk konstmusik och svensk folkmusik till ett personligt tonspråk”. Medverkande: S:t Jacobs Vokalensemble, Lena Willemark sopran, Anna Jalkéus sopran, Helgi Reynisson baryton, Carefree Big Band under ledning av Dan Tillberg och Mikael Wedar dirigent.

100kr – 290kr

Adventskonsert UTSÅLD

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till Adventskonsert med Stockholms musikgymnasium/Kungsholmens gymnasium klasserna Na23ka, Na23kb och Sa23k med Johannes Skoog vid orgel och på piano under ledning av Mikael Wedar.

100kr – 290kr

Möt Lucia i Storkyrkan Familjekonsert

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

Välkommen till Möt Lucia i Storkyrkan Familjekonsert med S:t Jacobs Vokalensemble under ledning av Mikael Wedar. Denna konsert är öppen för alla åldrar.

100kr – 290kr

Guld, rökelse och myrra

Storkyrkan Trångsund 1, Stockholm

När stjärntydarna, som också brukar kallas kungar eller vise män, tågar in i Storkyrkan tillsammans med åsnan, oxen och lammet står den anglikanska kyrkomusiken i centrum. Krubban är fylld med halm och det lilla Jesusbarnet ser sig förundrat omkring. Carols och folkvisor blandas med en och annan psalm. Sjung med! Välkommen till konsert med S:t Jacobs Vokalensemble, Gregory Lloyd vid orgeln under ledning av Mikael Wedar.

100kr – 290kr