En stund på jorden

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till orgelkonserten En stund på jorden. Patrik Lindblom spelar Olsson, Bridge, Tournemire och Reger på Jakobs världsberömda orgel.

Ljusa sommarnätter

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och orgelkonserten Ljusa sommarnätter. Johan Hammarström spelar Åhlén, Höjer Klint, B Tommy Andersson och Lindberg på Jakobs världsberömda Marcussenorgel.

Dona Nobis Pacem – Bön om fred

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och konserten Dona Nobis Pacem - Bön om fred med S:t Jacobs Kammarkör, Ivetta Irkha piano under ledning av Gary Graden. Fredsbudskapet löper som en röd tråd genom denna försommarkonsert med musik av huvudsakligen samtida tonsättare.

180kr

Symfoni i juni

S:t Jacobs kyrka Västra Trädgårdsgatan 2A, Stockholm, Sverige

Välkommen till S:t Jacobs kyrka och konserten Symfoni i juni. Mattias Wager spelar B Tommy Andersson, Elisabeth Jacquet de la Guerre och Louis Vierne på Jakobs världsberömda orgel.